Τα πάντα γύρω από τον θηλασμό

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το πρώτο όνομα στα θήλαστρα.

Πριν από περισσότερα από 75 χρόνια, ο Σουηδός μηχανικός, Einar Egnell, έκανε δουλειά της ζωής του να βοηθά τις μητέρες που θηλάζουν. Μετά από χρόνια έρευνας, ο Egnell δημιούργησε το πρώτο άνετο και αποτελεσματικό θήλαστρο που μιμείται στενά τον ρυθμό θηλασμού των βρεφών που θηλάζουν.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Ameda είναι συμβατή με τον WHO.

Ως μέρος της συνεχιζόμενης αποστολής μας να δραστηριοποιούμαστε στην παγκόσμια κοινότητα του μητρικού θηλασμού, εμείς στην Ameda υποστηρίζουμε και συμμορφωνόμαστε με τους στόχους του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, συμπεριλαμβανομένου του Διεθνούς Κώδικα Εμπορίας υποκατάστατων μητρικού γάλακτος, γνωστό και ως Κώδικας WHO. Η Ameda είναι μια από τις λίγες εταιρείες που είναι συμβατή με τον κώδικα WHO στην κατηγορία των λύσεων θηλασμού.

WHO WE ARE

Ameda is WHO Compliant.

As part of our ongoing mission to be active in the global breastfeeding community, we at Ameda support and comply with the World Health Organization’s goals, including its International Code of Marketing Breast Milk Substitutes, also known as the WHO Code. Ameda is one of the few companies that is WHO code compliant in the breastfeeding solutions category. Not all major breastfeeding products manufacturing companies abide this voluntary determination of standard.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Λύσεις από το νοσοκομείο στο σπίτι.

Με ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο κλινικών λύσεων, η Ameda βρίσκεται στο νοσοκομείο διασφαλίζοντας ότι οι μητέρες ξεκινούν σωστά με προϊόντα που εμπιστεύονται οι κλινικοί γιατροί και οι ειδικοί στη γαλουχία. Καθώς οι μαμάδες μεταβαίνουν στο σπίτι για να ξεκινήσουν τη ζωή με τα μωρά τους, είμαστε εκεί με μια πλήρη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνουν προσωπικά θήλαστρα, είδη φροντίδας στήθους και επιλογές συλλογής και αποθήκευσης μητρικού γάλακτος.

Trusted by Hospitals

Trusted-By-Hospitals-Pearl-Pump

Pearl®

Η Ameda® λανσάρει το Pearl®, την πιο κινητή αντλία νοσοκομειακής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί για χρήση στο νοσοκομείο και στο σπίτι.

Trusted-By-Hospitals-Platinum

Platinum®

Πάρτε μαζί σας την ποιότητα και την ηρεμία του νοσοκομείου στο σπίτι ενοικιάζοντας την αντλία Platinum.

Trusted-By-Hospitals-Universal-Hygienikit

Universal HygieniKit™

Το σύστημα συλλογής γάλακτος που διαθέτουμε διαθέτει το μοναδικό στον κόσμο κατοχυρωμένο από το FDA προστατευτικό φράγμα.

Trusted-By-Hospitals-Universal-Penguin

Deluxe Penguin Warmer

Safely, effectively, and consistently warm breast milk to mom’s ideal body temperature range every time.

Loved by Moms

Ameda-Loved-By-Moms-01

Breast Pumps

Περιηγηθείτε στα νοσοκομειακά θήλαστρα μας για πραγματικά εξατομικευμένες συνεδρίες άντλησης.

Ameda-Loved-By-Moms-02

Breast Milk Storage

Αποτρέψτε τη διαρροή ή την αλλοίωση με τα μπιμπερό και τα αξεσουάρ αποθήκευσης μητρικού γάλακτος.

Ameda-Loved-By-Moms-03

Breast Care

Φροντίστε τις θηλές και το δέρμα σας με την κρέμα λανολίνης, τα επιθέματα στήθους και άλλα αξεσουάρ.

Ameda-Loved-By-Moms-04

Accessories

Μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για να εξασφαλίσει ότι η μαμά θα έχει την πιο άνετη εμπειρία θηλασμού.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η διαφορά της Ameda

Στην Ameda, αναγνωρίζουμε ότι κάθε ταξίδι είναι μοναδικό και αφιερώνουμε τις προσπάθειές μας στην παροχή ασφαλών, αξιόπιστων και προσβάσιμων λύσεων για όλες τις μαμάδες.