Μείνετε σπίτι! Θα φροντίσουμε εμείς για ό,τι χρειαστείτε!

Στην «Ανανιάδης Ε.Ε.», αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Ameda στην Ελλάδα, λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Έτσι και τώρα, σε αυτές τις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που βιώνουμε, θα θέλαμε να γνωρίζετε πως τηρούμε πιστά και με απόλυτη συνέπεια όλες τις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας, του ΕΟΔΥ και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO), ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό της διάδοσης του κορωναϊού (covid-19). Μοναδικός μας στόχος είναι η δική σας ασφάλεια, των πελατών, συνεργατών και εργαζομένων μας.

Στα γραφεία μας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους εργασίας, ενώ προβαίνουμε σε καθημερινή εντατική καθαριότητα με ισχυρά απολυμαντικά και αντιβακτηριακά καθαριστικά. Επιπλέον, διανέμουμε αντισηπτικό υγρό και γάντια σε όσους εισέρχονται στα γραφεία μας.
Οι εργαζόμενοί μας τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής, με τακτικό πλύσιμο των χεριών και την χρήση αντισηπτικών.

Όμως, σας παροτρύνουμε να μείνετε σπίτι!
Θα φροντίσουμε εμείς για την εξυπηρέτησή σας.

Προτείνουμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την εταιρία ή να μας αποστέλλετε ηλεκτρονική αλληλογραφία, για κάθε σας ανάγκη ή απορία, σχετικά με την ενοικίαση ή την αγορά θηλάστρων ή εξαρτημάτων τους.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα παράδοσης του θηλάστρου κατ’ οίκον ή στο μαιευτήριο. Στην πρώτη περίπτωση η παραγγελία σας θα παραδοθεί από εταιρία courier, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωναϊού (covid-19). Στην δεύτερη περίπτωση, εργαζόμενός μας θα σας παραδώσει το θήλαστρο στο μαιευτήριο φορώντας ειδική μάσκα προστασίας και γάντια, και έπειτα από συνεννόηση με το προσωπικό του μαιευτηρίου.

Προτείνουμε να ανανεώσετε την ενοικίαση του θηλάστρου τηλεφωνικά, ενώ με τον ίδιο τρόπο μπορεί να οριστεί και η επιστροφή του θηλάστρου από τον χώρο σας στον χώρο μας.

Το έμπειρο και εξιδεικευμένο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε κάθε σας απορία, να σας εξυπηρετήσει με τον ασφαλέστερο τρόπο και να σας προσφέρει λύσεις σε κάθε σας ανάγκη.

Προτεραιότητά μας είναι η υγεία και η προστασία των πελατών μας και των εργαζομένων μας. Μπορούμε όλοι να συμβάλουμε στην εθνική προσπάθεια για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωναϊού (covid-19).

Μείνετε σπίτι! Θα φροντίσουμε εμείς για ό,τι χρειαστείτε!

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
email: [email protected]
– Αθήνα: τηλ.: 210 7772021
ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-18.00
– Θεσσαλονίκη: τηλ.: 2310 200467
ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 8.30-16.30